Salvăm împreuna LACUL CIRCULUI

Şi tu poţi ajuta la refacerea şi păstrarea ecosistemului din zona Lacul Circului semnând petiţia pe care o vom depune oficial către autorităţile locale :

http://www.petitieonline.ro/petitie-p35063045.html

5 comentarii:

  1. degeaba ne chinuim sa salvam lacul cand circul dispare usor usor http://economie.hotnews.ro/stiri-imobiliar-5769907-primaria-sectorului-2-avizat-turn-19-etaje-menajeria-circului.htm

    RăspundețiȘtergere
  2. La ce seceta e acum in toata tara inseamna ca peste tot e cate unul care face lucrari in subteran ca sa sece lacurile. Mai bine ar face Administratia Parcurilor sa monteze mai multe cosuri de gunoi si sa curete parcul de balarii ca ala e loc de plimbat cainii nu parc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca doamna Maria e foarte trista dar eu nu am observat ca dispare lacul desi locuiesc in zona si ca sa o inveselesc pot sa-i garatez ca au aparut nuferi pe lac.

    RăspundețiȘtergere
  4. Stimate doamne
    Eu nu inteleg cum s-a decis ca aceasta constructie e de vina pt. secare cand solicitati niste acte ce in mod normal ar fi trebuit sa le detina cei care au decis a cui e vina.Atunci cum s-a decis a cui e vina?. Nu ma impresioneaza povestea asta, cred ca se cauta un tap inspasitor si voi, iubitorii de telenovele credeti ca noi putem inghiti orice poveste.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cum adica Evacuati din Oras? Pai ce legatura are secarea lacului cu evacuarea? Poate ma lamureste si pe mine cineva

    RăspundețiȘtergere